x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gigi Becali nu își mai dorește să emigreze în Grecia

Gigi Becali nu își mai dorește să emigreze în Grecia

26 Dec 2019   •   15:17
Gigi Becali nu își mai dorește să emigreze în Grecia
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, într-o intervenție la Antena 3, a declarat că inițial și-ar fi dorit să emigreze în Grecia și să obțină cetățenie dublă pentru a își proteja familia, în condițiile în care DNA îi deschisese un dosar penal.

Gigi Becali a renunțat, însă, la ideea emigrării după ce judecătorii i-au ridicat sechestrul impus de către procurori pe o parte din averea sa.

„Am vrut să îmi protejez toată familia, atunci când un procuror, un puști de vreo 30 de ani a făcut un abuz. Dacă judecătorul mi-a făcut dreptate, înseamnă că patria care îmi protejează familia e patria mea. Adică rămân în România. Am fost intrigat de mizeriile și minciunile pe care le-a scris procurorul DNA.(...) Atunci m-am răzgândit. Dar luasem decizia de a lua cetățenie dublă pentru toată familia mea”, a declarat Gigi Becali.

Inițial, Gigi Becali a mărturisit că ar vrea să renunțe la cetățenia română, după ce Direcția Națională Anticorupție l-a pus sub acuzare pentru spălare de bani. Prororii îi puseseră sechestru și pe avere, dar judecătorii i-au ridicat-o. 

Antena 3

×
Subiecte în articol: gigi becali grecia