x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gorj: Un bărbat agresiv a fost împușcat de polițiști

Gorj: Un bărbat agresiv a fost împușcat de polițiști

16 Sep 2019   •   11:53
Gorj: Un bărbat agresiv a fost împușcat de polițiști

Poliţişti din Motru au tras mai multe focuri de armă asupra unui bărbat de 40 de ani din comuna Borăscu. Acesta provocase un scandal în curtea cumnatei sale şi a devenit agresiv la sosirea oamenilor legii, lovind maşina de poliție cu o furcă şi asumuţind câinele asupra lor, a anunțat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Lucrători din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi prin 112 de o localnică din comuna Borăscu cu privire la faptul că un bărbat din aceeaşi localitate, care îi este cumnat, a pătruns fără drept în curtea casei sale şi a provocat scandal. Când oamenii de ordine au ajuns la faţa locului, bărbatul a venit spre ei cu o furcă și le-a distrus mașina. Apoi a asmuţit câinele asupra celor doi poliţişti. La rândul lor, aceștia au tras trei focuri de avertisment în plan vertical, dar pentru că bărbatul a continuat să fie agresiv au tras cinci focuri de armă în direcția lui și unul asupra câinelui. Persoana recalcitrantă a fost transportată cu ambulanța la spital, fiind conștientă. 

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: impuscat politie