x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Wizz Air anunță o nouă rută din București, spre Palma de Mallorca

Wizz Air anunță o nouă rută din București, spre Palma de Mallorca

08 Iul 2020   •   14:58
Wizz Air anunță o nouă rută din București, spre Palma de Mallorca
Sursa foto: observator.tv

Compania aeriană Wizz Air a anunțat miercuri o nouă rută din București, spre Palma de Mallorca, cu zbouri de două ori pe săptămână, începând din 9 august 2020.

Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului.

Mallorca, cea mai mare dintre Insulele Baleare, este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Europa.

Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși.

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală. Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Mediafax

×
Subiecte în articol: wizz air