x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Vedeta din spatele măștii Venom a stat trei ore fără să vadă și să audă: “A trebuit să-i turnăm pe cap și corp o substanță foarte fierbinte”

Vedeta din spatele măștii Venom a stat trei ore fără să vadă și să audă: “A trebuit să-i turnăm pe cap și corp o substanță foarte fierbinte”

20 Mar 2019   •   18:05
Vedeta din spatele măștii Venom a stat trei ore fără să vadă și să audă:  “A trebuit să-i turnăm pe cap și corp o substanță foarte fierbinte”

Venom vine joi, 21 martie, de la ora 20.00, la “Scena misterelor”, iar vedeta care se ascunde în spatele măștii a avut de suportat multe de dragul acestui personaj. Venom a fost una dintre cele mai complicate măști care au urcat până acum pe scena show-ului prezentat de Dan Negru, fiind necesare nu mai puțin de două luni pentru realizarea ei.

În primul rând, vedeta din spatele măștii a trebuit să stea trei ore fără să vadă și să audă și fără să poată respira pe nas. Apoi, a trebuit să suporte să-i turnăm pe cap și pe corp o substanță specială, foarte fierbinte, care să-i dea aspectul de lucios. Pe lângă toate astea, ghinionul a făcut să i se scurgă “sângele” de la gură, care a pătruns pe lângă piele și a desprins masca. Prin urmare, a fost nevoie de încă o oră ca să o refacem. Așadar, vedeta a avut ceva de îndurat, însă nu s-a plâns absolut deloc”, spune Andreea Rădulescu, make-up artistul care conduce echipa de machiaj special.

Cine se ascunde în spatele supereroului Venom, telespectatorii vor descoperi joi, 21 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Scena misterelor”, prezentată de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: Scena misterelor