x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un polițist și-a împușcat cei 5 membrii ai familiei, după care s-a sinucis

Un polițist și-a împușcat cei 5 membrii ai familiei, după care s-a sinucis

04 Oct 2015   •   12:55
Un polițist și-a împușcat cei 5 membrii ai familiei, după care s-a sinucis

Un poliţist pensionat şi-a împuşcat mortal cinci membri ai familiei şi apoi s-a sinucis, trăgându-şi un glonţ în cap, informează EFE.

Incidentul a avut loc într-o zonă rurală din statul brazilian Minas Gerais (sud-est). Cadavrele celor şase membri ai familiei au fost găsite vineri noapte - în diferite camere ale unei case situate la periferia oraşului Extrema, municipiu din regiunea sudică Minas Gerais - de către poliţişti, alertaţi de vecinii familiei, care au auzit focuri de armă.

Poliţistul pensionat Sergio Ricardo da Silva, în vârstă de 53 de ani, şi-a ucis socrii, soţia, o rudă în vârstă de 14 ani şi o fiică adoptivă de 12 ani, după care s-a împuşcat. Potrivit poliţiei, Da Silva refuza să accepte decizia soţiei de a divorţa şi insista să se împace. Soţia poliţistului, hotărâtă să se despartă de el, a plecat cu fiicele sale şi locuia în casa de la ţară a părinţilor ei din Extrema, unde a sosit vineri noaptea şi fostul poliţist sub pretextul că doreşte să stea de vorbă cu soţia sa.

Cadavrele socrilor, un bărbat în vârstă de 68 de ani şi o femeie de 43 de ani, au fost descoperite în bucătărie, cele două adolescente au fost împuşcate în camerele lor, iar trupul soţiei a fost găsit în baie, unde se pare că femeia se încuiase în încercarea de a-şi salva viaţa.

×