x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Zvonul se confirma: Emmanuel Macron a scris un roman erotic!

Zvonul se confirma: Emmanuel Macron a scris un roman erotic!

13 Ian 2018   •   15:50
Zvonul se confirma: Emmanuel Macron a scris un roman erotic!

Preşedintele Franţei ar fi scris în tinereţe un roman erotic despre relaţia sa cu Brigitte Macron, susţine autoarea biografiei Primei Doamne a acestei ţări.

 

În cadrul volumului biografic ce urmează să fie lansat peste câteva zile autoarea, ziarista Michelle Brun, susţine că deţine dovada care, în opinia sa, confirmă zvonul privind existenţa ficţiunii erotice bazată pe începutul controversatei poveşti de dragoste dintre Emmanuel Macron şi femeia care i-a fost profesoară de artă dramatică înainte de a-i deveni soţie.

Aspiraţiile literare din tinereţe ale lui Macron au fost deja bine documentate, însă zvonurile privind romanul erotic scris de actualul preşedinte al Franţei nu au fost confirmate oficial.

În cartea sa biografică intitulată ''Brigitte Macron, l'affranchie'', Brun citează mărturia unei vecine a familiei din oraşul Amiens, fostă dactilografă, care a declarat că Macron i-a cerut ajutorul. ''Îl stiam din cartier şi într-o zi m-a rugat să-i dactilografiez 300 de pagini ale romanului său'', a spus ea biografei Maelle Brun.

''Un roman îndrăzneţ, puţin 'picant'! Evident, numele nu erau aceleaşi, însă cred că a simţit nevoia să exprime ceea ce simţea la acea vreme'', a apreciat femeia care a dorit să rămână anonimă. Fosta dactilografa a subliniat că nu a păstrat o copie a manuscrisului care, foarte probabil, ar fi stârnit mult interes în prezent în rândul celor fascinaţi de cuplul prezidenţial cu o diferenţă de vârstă de 24 de ani.

Palatul Elysée, contactat de The Telegraph a refuzat să comenteze subiectul. Emmanuel Macron a împlinit recent 40 de ani, iar Brigitte Macron are 64 de ani.

În lucrarea sa, ce va apărea pe piaţă la 17 ianuarie, autoarea susţine că soţia preşedintelui Franţei se simte mândră de faptul că a trecut peste tabuuri prin căsătoria sa cu un bărbat mult mai tânăr decât ea, lucru ce i-a deranjat familia. Fraţii şi surorile lui Brigitte Trogneux au considerat 'imorală' relaţia cu Macron, când şi-au dat seama că întâlnirile dintre cei doi în casa familiei erau ceva mai mult decât meditaţii între o profesoară şi elevul său. Ea a răspuns însă că va merge mai departe, indiferent de cât avea să dureze. Dincolo de faptul că erau deranjaţi de această relaţie de dragoste tabu - arată Brun - ei erau nemulţumiţi şi de implicarea numelui acestei familii respectabile de contabili din Amiens în scandal. În consecinţă, Brigitte a fost izolată de familia ei. Când a aflat de această relaţie, soţul ei de atunci, bancherul André-Louis Auziere, a plecat din casa în care locuiau împreună la Amiens, deşi divorţul dintre cei doi s-a pronunţat abia în 2006.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: emmanuel macron roman erotic