Video Protest la o maternitate din Iaşi. Medicii refuză internarea unei gravide din cauză că n-au echipament de protecţie | VIDEO

  • Mai mulţi medici şi asistente de la Maternitatea “Elena Doamna” din Iaşi protestează în curtea spitalului
  • La unitatea spitalicească a fost adusă o femeie însărcinată, suspectată de coronavirus
  • Medicii spun că nu au echipament de protecţie pentru astfel de cazuri şi că de gardă sunt cei de la Maternitatea Cuza Vodă
2095 afișări

Medicii şi asistentele de la Maternitatea Elena Doamna din Iaşi au ieşit în curtea spitalului în semn de protest faţă de faptul că o femeie însărcinată, suspectă de coronavirus, a fost adusă la ei.  

Cadrele medicale spun că este un abuz ceea ce se întâmplă pentru că nu sunt de gardă,  ci medicii de la Maternitatea Cuza Vodă şi sunt îngrijoraţi pentri că nu au echipament de protecţie adecvat în astfel de cazuri.

La unitatea spitalicească, au ajuns în urmă cu scurt timp şi doi medici de la Maternitatea “Cuza Vodă”, echipaţi pentru cazurile de coronavirus.

În urmă cu două săptămâni, printr-o decizie a autorităţilor, s-a hotărât ca maternitatea care preia cazurile Covid-19 să fie Maternitatea “Elena Doamna” pentru că spitalul este construit pe sistem pavilionar şi astfel se reduce riscul contaminării.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici