Alphabet, compania mamă Google, donează 800 milioane de dolari pentru lupta cu noul coronavirus

  • Alphabet donează 800 milioane de dolari pentru combaterea crizei generate de coronavirus
  • Fondurile se vor folosi pentru producerea materialelor medicale
  • Focarul rapid, care a ucis zeci de mii de oameni, a adus un deficit de echipamente medicale în întreaga lume
256 afișări
Imaginea articolului Alphabet, compania mamă Google, donează 800 milioane de dolari pentru lupta cu noul coronavirus

Sursa foto: Profimedia

Alphabet, compania mamă Google, va acorda 340 milioane de dolari, în credite publicitare, interprinderilor mici şi mijlocii active pe platforma sa şi 250 milioane de dolari, în subvenţii publicitare, pentru Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi pentru numeroase agenţii guvernamentale, informează Reuters.

Fondurile se vor folosi pentru producerea materialelor medicale, care ajută în combaterea coronavirusului.

Focarul rapid, care a ucis zeci de mii de oameni la nivel mondial, a încordat sistemele de asistenţă din întreaga lume şi a dus la un deficit de echipamente medicale, în special măşti de faţă şi ventilatoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici