VIDEO A început producţia primelor măşti în România. Vor fi produse aproximativ 4 milioane de măşti pe lună

  • Ministrul Economiei anunţă ca a început producţia primelor măşti în Romania
  • Virgil Popescu: Vom avea 4 milioane de măşti lunar
  • Virgil Popescu: În aceste zile de criză globală avem nevoie de propriile resurse pentru a-i proteja pe români
4422 afișări
Imaginea articolului VIDEO A început producţia primelor măşti în România. Vor fi produse aproximativ 4 milioane de măşti pe lună

VIDEO A început producţia primelor măşti în România. Vor fi produse aproximativ 4 milioane de măşti pe lună

Ministrul Economiei anunţă că a inceput producţia primelor măşti în România. Dacă acum se produc 150.000 de măşti pe zi, din 15 aprilie se va ajunge la 500.000 de bucăţi pe zi.

"Astăzi a început producţia primelor măşti în România! Cu toate ”motoarele” turate mergem înainte. S-a început instalarea utilajelor şi testul de producţie. În scurt timp vor produce 150.000 de măşti pe zi, iar din data de 15 aprilie se va ajunge la 500.000 de bucăţi pe zi, respectiv, aproximativ 4 milioane de măşti lunar. Le mulţumesc celor de la Techtex, membră a grupului Taparo, care produc materialul exterior al măştilor, primele două straturi, dar de acum şi produsul finit. Vom ajuta compania românească să investească în continuare pentru a produce şi ultimul strat pentru măşti tot în ţara noastră. Pentru că în aceste zile de criză globală avem nevoie de propriile resurse pentru a-i proteja pe români, pe cei din prima linie. Împreună facem România bine", a transmis Virgil Popescu, pe pagina sa de Facebook.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici