Donald Trump, văzut pentru prima dată purtând masca în public, de la începutul pandemiei de Covid-19

  • Preşedintele american a fost văzut purtând mască în timpul vizitei unui spital militar
  • Guvernul federal recomandă purtarea măştii, mai ales atunci când distanţarea socială nu este posibilă, pentru a încetini răspândirea coronavirusului
  • Numărul cazurilor de coronavirus a crescut în Statele Unite
1418 afișări
Imaginea articolului Donald Trump, văzut pentru prima dată purtând masca în public, de la începutul pandemiei de Covid-19

Sursa foto: profimedia

Preşedintele american Donald Trump a purtat pentru prima dată de la începutul epidemiei de Covid-19, cu ocazia vizitei oficiale a unui spital militar. Preşedintele a declarat că a luat decizia de a purta mască în urma recomandărilor asistenţilor şi experţilor săi, care i-au cerut lui Trump să urmeze liniile directoare implementate de guvernul federal.

Trump a vizitat Centrul Medical Militar Naţional Walter Reed din Washington DC, pentru a se întâlni  cu militarii răniţi în operaţiuni şi medicii care se ocupă de pacienţii diagnosticaţi cu Covid-19.

Statele Unite înregistrează creşteri record ale numărului de îmbolnăviri cauzate de coronavirus. Guvernul federal a emis o lege cu privire la purtarea măştii atunci când respectarea distanţei sociale nu este posibilă, pentru a încetini răspândirea virusului.

Oameni apropiaţi din anturajul preşedintelui Donald Trump afirmă că acesta a refuzat mult timp să poarte mască pe motiv că l-ar face să pară un lider slab, care se concentrează asupra crizei de sănătate publică mai mult decât asupra redresării economice a ţării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici