Ministrul de Externe al Marii Britanii: Sper că liderii UE vor negocia un nou Acord privind Brexit cu viitorul premier

Jeremy Hunt, unul dintre candidaţii pentru ocuparea funcţiei de premier al Marii Britanii şi actualul ministru de Externe, a declarat luni că speră că liderii europeni vor negocia un nou acord referitor la Brexit cu viitorul prim-ministru, potrivit Reuters.

223 afișări
Imaginea articolului Ministrul de Externe al Marii Britanii: Sper că liderii UE vor negocia un nou Acord privind Brexit cu viitorul premier

„Eşecul nostru în ceea ce priveşte Brexit a pus această ţară şi partidul nostru în mare pericol. Modelul de conducere pe care îl propun se bazează pe un adevăr simplu: fără Brexit nu va exista un guvern conservator şi poate nici Partidul Conservator”, a spus Hunt.

„Dacă vrem să avem un Acord, va trebui să negociem serios cu oficialii de la Bruxelles. Din ce am discutat cu liderii europeni, îmi este clar că putem ajunge la o înţelegere, însă ei aşteaptă să venim cu propuneri”, a adăugat acesta.

Jeremy Hunt a mai adăugat că dacă va deveni premier va propune creşterea cheltuielilor destinate domeniului apărării. „Cu o Rusie din ce în ce mai agresivă şi o Chină din ce în ce mai autocratică, mă angajez să cresc procentul din PIB pe care îl alocăm pentru apărare”.

Taguri:
m. britanie,
brexit,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici