Musk afirmă că piramidele au fost construite de extratereştri. Ministru al Egiptului, Rania al-Mashat, replică savuroasă

  • Elon Musk a scris pe Twitter că piramidele au fost „construite de extratereştri, clar”.
  • Egiptul îl invită să se documenteze despre istoria piramidelor şi chiar să viziteze mormintele constructorilor egipteni.
  • Un arheolog spune că afirmaţia lui Musk este „o halucinaţie”.
4539 afișări
Imaginea articolului Musk afirmă că piramidele au fost construite de extratereştri. Ministru al Egiptului, Rania al-Mashat, replică savuroasă

Musk afirmă că piramidele au fost construite de extratereştri

Elon Musk a scris pe Twitter că piramidele au fost construite de extratereştri, iar afirmaţia demnă de teoria conspiraţiei a primit imediat un răspuns din partea egiptenilor, relatează BBC.
 
 
Nu numai că mesajul lui Musk a fost distribuit de peste 84.000 de ori, dar acesta a primit şi răspunsuri din partea celor care chiar se pricep. 
 
Ministrul Investiţiilor şi Cooperării Internaţionale al Egiptului, Rania al-Mashat, i-a scris lui Musk că îi respectă şi admiră munca, dar îl invită să vadă cu ochii lui mormintele celor care au construit piramidele.
 
„Vă urmăresc munca cu foarte mare admiraţie. Vă invit pe dumneavoastră, dar şi pe colegii de la SpaceX să exploraţi literatura despre piramide şi despre cum au fost construite. De asemenea, vă invit să verificaţi mormintele celor care au construit piramidele. Domnule Musk, vă aşteptăm”, a scris al-Mashat.
 
 
Şi un argeolog din Egipt a ţinut să-i răspundă lui Elon Musk printr-un video: „Am găsit mormintele celor care au construit piramidele. Sunt dovada clară că aceşti oameni au fost egipteni şi nu au fost nişte sclavi puşi să le construiască”.
 
Arheologul a spus că afirmaţia lui Elon Musk este „o halucinaţie totală”.
 
În 1990, arheologii au descoperit morminte ale egiptenilor care au construit piramidele, acestea fiind dovezi clare care demontează teoria conspiraţiei conform căreia construcţiile au fost ridicate de extratereştri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici