Nou incident armat în SUA. Doi ofiţeri au fost împuşcaţi în timpul unor manifestaţii în cazul Breonna Taylor. Un suspect se află în arest

  • Doi ofiţeri ai Departamentului de Poliţie din Louisville au fost împuşcaţi miercuri seară în timpul protestelor pentru cazul Breonna Taylor.
  • Unul dintre ofiţeri a avut nevoie de operaţie, dar ambii sunt în stare stabilă.
  • Un suspect se află în ares.
1535 afișări
Imaginea articolului  Nou incident armat în SUA.  Doi ofiţeri au fost împuşcaţi în timpul unor manifestaţii în cazul Breonna Taylor. Un suspect se află în arest

Profimedia

Doi ofiţeri ai Departamentului de Poliţie din Louisville au fost împuşcaţi miercuri seară în timpul protestelor pentru cazul Breonna Taylor, a confirmat şeful interimar al Departamentului de Poliţie Louisville într-un briefing de presă, relatează CNN.
 
Şeful interimar al poliţiei, Robert Schroeder, a declarat că unul dintre ofiţeri a avut nevoie de operaţie, dar ambii sunt în stare stabilă. Un suspect se află în arest, potrivit lui Schroeder.
 
”Sunt foarte îngrijorat de siguranţa ofiţerilor noştri”, a spus şeful poliţiei.
 
Schroeder a spus că în jurul orei 20:30. ET, ofiţerii au fost desfăşuraţi în centrul oraşului după ce s-au tras focuri de arme într-o zonă aglomerată.
 
"Am avut doi ofiţeri împuşcaţi în această seară şi este foarte grav. Este o stare periculoasă. Cred că siguranţa ofiţerilor şi a comunităţii pe care o deservim este extrem de importantă," a adăugat el.
 
Numele celor doi ofiteri nu a fost dezvăluit.
 
Breonna Taylor, o infirmieră în vârstă de 26 de ani, a fost împuşcată mortal de polţişti în urma unei descinderi în apartamentul său, pe 13 martie 2020.  
 
Fostul sergent Brett Hankison a fost acuzat de crimă de gradul trei în acest caz, în timp ce alţi doi poliţişti au fost achitaţi, a anunţat miercuri un tribunal din oraşul Louisville.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici