Putin a ajuns la un acord cu Lukaşenko. Rusia va ajuta Belarusul

  • Preşedintele Vladimir Putin a declarat luni că Rusia a convenit un împrumut de 1,5 miliarde de dolari cu Minsk.
  • Potrivit ştirilor difuzate de presa din Rusia, Putin a spus că consideră că propunerea lui Lukaşenko de a realiza reforma constituţională este logică şi oportună.
  • Preşedintele Alexandr Lukaşenko se află în Rusia, în staţiunea Soci din Marea Neagră pentru a-i cere ajutorul lui Vladimir Putin.
10037 afișări
Imaginea articolului Putin a ajuns la un acord cu Lukaşenko. Rusia va ajuta Belarusul

Profimedia

Preşedintele Vladimir Putin a declarat luni, în timpul discuţiilor cu omologul său belarus Alexandr Lukaşenko, că Rusia a convenit un împrumut de 1,5 miliarde de dolari cu Minsk, dar poporul belarus ar trebui să rezolve criza fără interferenţe străine, relatează Reuters.
 
Presa rusă scrie că autorităţilor belaruse au nevoie de aceşti bani pentru a menţine stabilă moneda naţională, mai ales după ce belaruşii au început să cumpere masiv valută străină şi să-şi retragă banii din bănci.
 
Potrivit ştirilor difuzate de presa din Rusia, Putin a spus că consideră că propunerea lui Lukaşenko de a realiza reforma constituţională este logică şi oportună.
 
Preşedintele Alexandr Lukaşenko se află în Rusia, în staţiunea Soci din Marea Neagră, acolo unde Vladimir Putin găzduieşte adesea demnitarii veniţi în vizită. Estre prima întâlnire dintre cei doi, după alegerile prezidenţiale din Belarus din 9 august.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici