Wizz Air deschide o nouă bază operaţională şi 20 de rute noi la Milano

  • Compania Wizz Air a anunţat că deschide o nouă bază operaţională la Milano, unde vor fi alocate cinci aeronave Airbus A321
  • Baza operaţională de la Milano va fi cea de-a 29-a a companiei Wizz Air
3666 afișări
Imaginea articolului Wizz Air deschide o nouă bază operaţională şi 20 de rute noi la Milano

Wizz Air deschide o nouă bază operaţională şi 20 de rute noi la Milano

Compania Wizz Air a anunţat că deschide o nouă bază operaţională la Milano, unde vor fi alocate cinci aeronave Airbus A321. De asemenea, operatorul a anunţat 20 de rute noi, începând din luna iulie, de pe aeroportul din Milano Malpensa.

Baza operaţională de la Milano va fi cea de-a 29-a a companiei Wizz Air, care asigură zboruri din Italia din 2004, de când a atransportat peste 40 de milioane de pasageri.

„Cu experienţa furnizării de servicii de înaltă calitate la preţuri reduse în ultimii 16 ani, înfiinţarea celei mai noi baze Wizz Air, a 29-a bază, din Milano Malpensa, şi prin dublarea capacităţii sale în Lombardia, va genera mai multă creştere economică regiunii şi va crea peste 200 de noi locuri de muncă directe în cadrul companiei şi multe alte locuri de muncă în industriile asociate”, se arată într-un comunicat al companiei.

Cele cinci aeronave Airbus A321 care vor fi alocate bazei din Milano vor sprijini operaţiunile a 20 de noi rute către Londra Luton, Eindhoven, Fuerteventura, Gran Canaria, Mahon, Tenerife, Valencia, Atena, Corfu, Rodos, Santorini, Salonic, Zakynthos, Reykjavík, Lisabona, Porto, Pristina, Marrakech, Tallinn şi Tel Aviv, care se adaugă celor existante, totalizând 28 de destinaţii din Milano Malpensa în 2020.

„Reţeaua extinsă de 41 de rute Wizz Air din Lombardia – inclusiv 13 rute spre Bergamo – va sprijini turismul local, va aduce mai multă capital în regiune şi va conecta Milano cu destinaţii noi şi interesante de vacanţă şi de afaceri”, au mai transmis reprezentanţii companiei.

Compania aeriană a anunţat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea şi siguranţa clienţilor şi echipajului. Pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabină având şi mănuşi. Aeronavele sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală.

„Fiecare pasager primeşte la intrarea în aeronavă şerveţele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online”, se mai arată în comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici