Video A căzut prima ninsoare. Decor de iarnă la jumătatea lunii octombrie, pe Transalpina. GALERIE FOTO

  • A nins toată noaptea pe DN 67C – Transalpina, în judeţul Gorj.
  • Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că, de marţi, Transfăgărăşanul şi Transalpina vor fi închise pe anumite sectoare.
518 afișări

Temperatura în timpul nopţii a scăzut în zona înaltă a Transalpinei şi devenit negativă, astfel că precipitaţiile s-au transformat în ninsoare.

După ce a nins toată noaptea, sâmbătă dimineaţa este decor de basm, de iarnă autentică, deşi este doar jumătatea lunii octombrie.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că, de marţi, Transfăgărăşanul şi Transalpina vor fi închise pe anumite sectoare.

Astfel, de marţi, 20 octombrie, pe DN7C (Transfăgărăşan) şi pe DN67C (Transalpina), circulaţia rutieră va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe anumite sectoare:

  • DN 7C între km 104+000 (Piscu Negru) şi km 130+800 (Cabana Bâlea Cascada);
  • DN 67C - între km 34+800 (Rânca) şi km 79+200 (Curpat).

„Precizăm că măsura închiderii circulaţiei rutiere pe aceste secotare de drum a fost luată pentru siguranţa participanţilor la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în aceste zone”, a transmis CNAIR.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici