Al Pacino: Am mers la terapie de 5 ori pe săptămână timp de 25 de ani după rolul din Naşul

Al Pacino a avut nevoie de ajutorul terapeuţilor pentru a gestiona uriaşul succes obţinut în urma rolului din capodopera cinematografică „The Godfather”/ „Naşul” (1972), relatează Daily Mail.

9885 afișări
Imaginea articolului Al Pacino: Am mers la terapie de 5 ori pe săptămână timp de 25 de ani după rolul din Naşul

Sursa: Profimediaimages

 
Actorul de 79 de ani a devenit faimos în întreaga lume mulţumită rolului de excepţie din filmul „The Godfather”/ „Naşul”, în regia lui Francis Ford Coppola, unde îl interpretează pe Michael Corleone.
 
Actorul a dezvăluit că a apelat la ajutorul specialiştilor pentru a trece cu bine peste provocările faimei internaţionale, şi a continuat terapia pe măsură ce rolurile interpretate i-au confirmat statutul. Actorul a mărturisit că „Nu e uşor să te obişnuieşti cu aşa ceva”.

Pacino şi-a  amintit cuvintele rostite de regizorul şi actorul Lee Strasberg: „Dragul meu, trebuie să te adaptezi”, sfat pe care l-a şi urmat, în ciuda greutăţilor. A adăugat că a trecut prin momente grele şi că a mers la terapie cinci zile pe săptămână timp de 25 de ani. Cu trecerea anilor, legenda hollywoodiană a reuşit să găsească un echilibru între viaţa profesională şi cea personală, selectându-şi cu atenţie rolurile.
 
Al Pacino poate fi urmărit alături de Robert De Niro şi Joe Pesci într-un nou film care explorează universul mafiei, „The Irishman”, în regia lui Martin Scorsese, difuzat de Netflix.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici