Antonio Banderas, infectat cu COVID-19 la 60 de ani. Cum şi-a petrecut actorul ziua de naştere

  • Antonio Banderas a anunţat că este bolnav de COVID-19.
  • Actorul şi-a petrecut ziua de naştere în izolare.
  • Acesta a mărturisit că va citi, va scrie şi se va odihni cât va sta în carantină.
1794 afișări
Imaginea articolului Antonio Banderas, infectat cu COVID-19 la 60 de ani. Cum şi-a petrecut actorul ziua de naştere

Sursa FOTO: Profimedia

Antonio Banderas a fost testat pozitiv cu COVID-19, relatează Daily Mail.

Actorul, în vârstă de 60 de ani, cunoscut pentru rolurile din filmele „Desperado” şi „Masca lui Zorro”, a mărturisit că şi-a petrecut ziua de naştere în carantină, simţindu-se obosit.

„Mă simt relativ bine. Doar puţin mai obosit decât de obicei”, a mărturisit actorul.

„Sunt convins că mă voi reface cât se poate de repede”, a adăugat Banderas.

Actorul le-a spus fanilor ce va face în izolare: va citi, va scrie şi se va odihni.

Va face planuri pentru a da un sens noii vieţi care începe la 60 de ani: „O să continui să-mi fac planuri pentru a da un sens noii vieţi care a început la 60 de ani. Vârstă la care am ajuns plin de dorinţă şi de entuziasm”.

Nu se ştie unde s-a infectat Banderas şi nici unde îşi va petrece perioada de izolare. Acesta are mai multe case în Spania, în America şi în Anglia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici