Fostul liberal Cristian Popescu a fost anunţat de Gabriela Firea drept candidat PSD la Sectorul 2

Primarul Capitalei Gabriela Firea a postat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, candidaţii pentru primăriile de sector. La Sectorul 2 apare Cristian Popescu, cel care ar fi trebuit să fie candidatul PNL, însă, în urma alianţei cu URS-PLUS, s-a preferat alt candidat.

584 afișări
Imaginea articolului Fostul liberal Cristian Popescu a fost anunţat de Gabriela Firea drept candidat PSD la Sectorul 2

Primarul Capitalei Gabriela Firea a postat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, candidaţii pentru primăriile de sector. La Sectorul 2 apare Cristian Popescu, cel care ar fi trebuit să fie candidatul PNL, însă, în urma alianţei cu URS-PLUS, s-a preferat alt candidat.

Firea apare şi în fotografii alături de Cristian Popescu şi de preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

„În ultimele săptămâni s-au consumat energii pentru trocuri politice, negocieri vinovate şi aranjamente de culise care nu au avut oamenii în centrul preocupărilor. <Măreaţa realizare> obţinută este unificarea unor şefi de partide, a unor interese, a unor încrengături şi, implicit, bătălia pe funcţii. Întotdeauna am ales oamenii şi proiectele concrete, în detrimentul fuziunii şi coaliţiei între nişte conduceri de partide. Sunt mândră sa fiu candidatul oamenilor, şi nu al alianţelor, şi mă voi lupta cu candidatul <partidelor de dreapta unite> - aşa cum scrie pe toate afişele şi cum se prezintă în emisiuni! Nu mă simt mai neînsemnată, mai fără forţă, fiind doar candidatul cetăţenilor, şi nu al unor partide unite. Eu sunt unită cu oamenii de rând, fără funcţii politice! Aşa se prezintă lucrurile şi în cazul sectorului 2 al Capitalei. Am ales să formam echipă cu cetăţenii din acest sector şi cu omul care ştie, deja, toate problemele, are şi soluţii, pentru că a lucrat îndeaproape cu actualul primar - colegul nostru Mihai Toader -, dar care merge către un alt proiect”, a anunţat primarul Capitalei candidatura lui Cristian Popescu, din partea PSD, pentru Primăria Sectorului 2.

Firea spune că Popescu a fost „trădat în miez de noapte, de dragul aranjamentelor politice”.

„Vom merge împreună în această perioadă şi în viitor cu Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, pe care PNL l-a trădat, în miez de noapte, ca să-i facă loc unui candidat USR lipsit total de experienţă şi viziune, doar de dragul aranjamentelor politice pentru partidele <de dreapta>, nu pentru toţi cetăţenii, indiferent de preferinţele politice”, a mai spus Firea.

Cristian Popescu a postat, şi el, pe Facebook, un citat religios: „Cine ştie să facă bine şi nu face, săvârşeşte un păcat” (Iacov 4.17). El spune că nu a intrat în politică pentru a lupta pentru o ideologie, ci pentru a face tot ce poate pentru cetăţeni, iar proiectele sale au fost „călcate în picioare”, acesta fiind motivul pentru care candidează din partea PSD.

„Deoarece proiectele mele, propuse, discutate şi susţinute de către cetăţenii sectorului 2 au fost călcate în picioare din raţiuni politice, am ales să continui lupta cum pot mai bine. De astăzi (sâmbătă – n.r.) sunt candidatul susţinut de către PSD la Primăria Sectorului 2 şi cu sprijinul Primarului General, doamna Gabriela Firea voi implementa proiectele mele şi vom schimba faţa sectorului 2 în următorii patru ani. Le mulţumesc celor de la Partidul Social Democrat pentru că au ales să formeze echipă cu cetăţenii din acest sector. Şi eu consider că, întotdeauna, oamenii trebuie să fie pe primul loc. Nu alianţele comerciale de partide! Împreună cu voi va fi bine #Aca2ă!”, spune Dan Cristian Popescu.

Săptămâna viitoare, PSD va depune noi candidaturile pentru alegerile locale. Pentru Primăria Capitalei candidează pentru al doilea mandat Gabriela Firea. La Sectorul 1 candidează Daniel Tudorache, la Sectorul 2 - Cristian Popescu, la Sectorul 3 - Aurelian Bădulescu, la Sectorul 4 - Daniel Băluţă, la Sectorul 5 - Daniel Florea şi la Sectorul 6 - Gabriel Mutu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici