Gabriela Firea anunţă reîntoarcerea lui Cozmin Guşă în PSD

Gabriela Firea a anunţat că s-a reîntors în PSD Cozmin Guşă, la organizaţia Sector 1 a partidului. Primarul general al Capitalei a adăugat că acesta nu vrea nicio funcţie în partid, ci doar să participe la campanie pentru alegerile locale.

128 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea anunţă reîntoarcerea lui Cozmin Guşă în PSD

Gabriela Firea anunţă reîntoarcerea lui Cozmin Guşă în PSD

„Am primit cel puţin trei mesaje în timpul conferinţei, de ce nu a mai fost prezent domnul Vasile Dâncu şi de ce nu a mai fost prezent domnul Cozmin Guşă. Pentru că domnul Guşă era iniţial delegat din partea PSD Sector 1 şi domnul Vâlcu era invitat, din partea noastră, ca profesor universitar. Ne-am sfătuit şi nu voiam să dăm naştere unor întrebări, unor suspiciuni şi ne-am dorit ca mesajul de la conferinţa PSD Bucureşti să fie cel transmis de organizaţia noastră, de colegii noştri şi de invitaţii speciali, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi secretarul general, Paul Stănescu”, a afirmat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, luni, la conferinţa extraordinară de alegeri pentru PSD Bucureşti.

Ea a spus că PSD îşi deschide porţile către intelectuali, de când Marcel Ciolacu a preluat conducerea interimară a formaţiunii.

„Ce vreau să transmit, şi mă bucur că domnul Marcel Ciolacu este deschis şi achiesează acestei idei de modernizare a PSD şi de deschidere a porţilor partidului către intelectuali, către oameni de stânga, către oameni de centru stânga cei care promovează valori foarte apropiate de nevoile cetăţenilor. În momentul în care eşti un partid închis, trăieşti în bula ta, trăiesc în bula lor, aşa, pe Facebook, şi când ies afară, nu-şi dau seama care e diferenţa dintre realitate şi ficţiune, şi s-a văzut”, a explicat Firea.

Firea a subliniat că Guşă nu doreşte să candideze pentru nicio poziţie, ci doar să se implice în campania pentru locale.

„Aşa mi-a zis preşedintele sector 1, că nu doreşte funcţii, nu doreşte să candideze pentru nicio poziţie, vrea doar să participe la campania electorală pentru alegerile locale, nu candidează pentru nicio poziţie, nici la nivel de sector, nici la nivel de locale”, a explicat ea.

Chestionată dacă Guşă e un intelectual, Firea a răspuns: „Cozmin Guşă e un jurnalist, realizator TV, care a fost membru în sectorul 1, a fost exclus şi înţeleg că s-a întors în organizaţie”.

Marcel Ciolacu a declarat că e posibil ca Vasile Dîncu, ministru în Guvernul Cioloş, „să se găsească în conducerea partidului”, după Congresul din 29 februarie.

Liderul interimar social-democrat a precizat că i-ar plăcea ca „un intelectual” ca Vasile Dîncu să vină în PSD.

Gabriela Firea a fost aleasă, luni, cu unanimitate de voturi, în funcţia de preşedinte al PSD Bucureşti. Primarul general al Capitalei a declarat, după anunţarea votului, că se bucură că la sediul central al partidului „nu se mai urzesc planuri nefaste” pentru Capitală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
firea,
guşă,
ciolacu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici