Întâlnire la Cotroceni. Klaus Iohannis discută, astăzi, cu Ludovic Orban şi Florin Cîţu despre Legea bugetului de stat

Ludovic Orban va avea luni iar o întâlnire cu Klaus Iohannis, la Cotroceni, la care va participa şi Florin Cîţu, înaintea moţiunii simple care va fi votată la Senat. Discuţiile ar putea fi o analiză a Ministerului Finanţelor şi Legea bugetului de stat, au spus surse politice pentru MEDIAFAX.

419 afișări
Imaginea articolului Întâlnire la Cotroceni. Klaus Iohannis discută, astăzi, cu Ludovic Orban şi Florin Cîţu despre Legea bugetului de stat

Klaus Iohannis discută, luni, cu Ludovic Orban şi Florin Cîţu despre Legea bugetului de stat

Potrivit agendei oficiale, premierul Ludovic Orban şi Florin Cîţu vor merge la ora 12.00 la Palatul Cotroceni. Unul dintre subiecte ar putea viza analizarea situaţiei la Ministerul Finanţelor Publice, la o lună de la învestirea Guvernului.

O altă temă care ar putea fi abordată este Legea bugetului de stat.

Premierul Ludovic Orban a afirmat că va merge cu proiectul de buget în Parlament, în timp ce Klaus Iohannis nu a exlucs o asumare a răspunderii de către Guvern.

Analiza la ministere continuă, după ce săptămâna trecută şeful statului a purtat discuţii, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban, viceprim-ministrul Raluca Turcan şi mai mulţi miniştri.

Printre membri ai Executivului care au fost prezenţi se numără ministrul Fondurilor Europene Marcel Boloş, ministrul Muncii Violeta Alexandru, ministrul Mediului Costel Alexe şi ministrul Tineretului şi Sportului Ionuţ Stroe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
orban,
iohannis,
cîţu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici