Kelemen Hunor: „E nevoie de mesaje cu mai multe emoţii pentru campania de vaccinare”

Vicepremierul Kelemen Hunor a anunţat că Executivul va adopta săptămâna viitoare o OUG pentru intensificarea campaniei de comunicare pe tema vaccinului anti-Covid-19, fiind de părere că este nevoie de mesaje „cu mai multe emoţii”.

986 afișări
Imaginea articolului Kelemen Hunor: „E nevoie de mesaje cu mai multe emoţii pentru campania de vaccinare”

Kelemn Hunor: „E nevoie de mesaje cu mai multe emoţii pentru campania de vaccinare”

Kelemen Hunor a anunţat, la RFI, intensificarea campaniei de comunicare pe tema vaccinului anti-Covid-19.

„Pe tema vaccinului, eu cred că suntem la început, am început bine. Mai e nevoie de o Ordonanţă de Urgenţă prin care putem intensifica această campanie. Probabil că săptămâna viitoare se va adopta. Era pe ordinea de zi, dar am amânat o săptămână. Se va intensifica în mass-media şi în tot ce înseamnă căi de comunicare online, televiziuni, radiouri, printuri şi aşa mai departe. Trebuie să existe un conţinut în această comunicare, un conţinut foarte-foarte bine pus la punct din punct de vedere ştiinţific. După aceea, sigur, trebuie găsite acele forme, modalităţi, prin care oamenii pot fi convinşi. Se va intensifica această campanie, atâta pot să vă spun şi sunt convins că va fi o campanie profesionistă”, a spus vicepremierul.

Kelemen Hunor spune că „trebuie găsite acele modalităţi prin care poţi să-i convingi pe cei care sunt sceptici, dar sunt convins că în câteva zile acest lucru se va schimba şi aşa cum a fost şi în celelalte campanii, nu numai la noi, peste tot, în fiecare zi se găsesc alte modalităţi şi eu zic că va fi ok. Trebuie să aşteptăm şi această OUG, prin care se poate trece la etapa următoare. Eu nu pot să dau sfaturi de comunicare, pentru că acolo sunt specialişti, ştiu ce ar trebui să facă. Exemplele personale sunt importante şi bineînţeles, dincolo de medici, dincolo de oameni de ştiinţă, trebuie să venim şi cu alte personalităţi, cu alţi oameni care transmit mesaje mai personale şi cu mai multe emoţii”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici