Lider PSD, despre Doina Pană: Am ştiut din 2017 despre problemele ei de sănătate

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că ştia de la bun început de problemele de sănătate ale Doinei Pană, încă de la finele anului 2017 când acestea au început să apară.

1190 afișări
Imaginea articolului Lider PSD, despre Doina Pană: Am ştiut din 2017 despre problemele ei de sănătate

Lider PSD, despre Doina Pană: Am ştiut din 2017 despre problemele ei de sănătate

„Foarte multă lume a făcut speculaţii şi comentarii când Doina Pană a anunţat că-şi dă demisia din motive de sănătate. Am ştiut chiar de atunci că Doina are probleme de sănătate, la finalul anului 2017. Undeva prin 2018 mi-a spus că în urma unor analize medicale a fost constatată această intoxicaţie cu mercur. Nici nu mai ştiu dacă a spus că va depune sau a depus o plângere, am fost perfect în acord cu ea, fiindcă este o situaţie foarte gravă şi sunt instituţii ale statului abilitate să verifice şi să dea soluţii”, a spus Emil Radu Moldovan.

Întrebat dacă informaţia potrivit căruia este suspect în acest caz este adevărată, Emil Radu Moldovan a răspuns că nu comentează şi că nu l-a chemat nimeni la declaraţii.

Fostul ministru al Apelor şi Pădurilor, Doina Pană, a declarat că ar fi fost intoxicată cu mercur.

„Problema e veche şi nu aş fi intervenit dacă nu era acel articol de presă care duce în derizoriu o situaţie foarte gravă. Eram ministru al Pădurilor, în guvernul Tudose când s-a întâmplat. Am început să mă simt foarte rău, am mers la medic, am aflat că aveam probleme foarte mari cu inima, am urmat tratament, dar mă simţeam tot mai rău. Am făcut apoi o analiză toxicologică unde am descoperit că am fost intoxicată cu mercur în cantitate mare. Am făcut plângere la poliţie abia când am demisionat. E o anchetă în derulare şi sper din suflet să îi prindă”, a spus Doina Pană, la Antena 3.

Procurorul-şef DIICOT, Felix Bănilă, a anunţat, miercuri, că a fost începută urmărirea penală in rem pentru constituire de grup infracţional organizat şi tentativă de omor după plângerea fostului ministru Doina Pană, precizând că încă nu există un suspect, dar că au fost audiate multe persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici