Video USR nu exclude un candidat comun cu PNL la Primăria Capitalei | VIDEO

Preşedintele USR Dan Barna a declarat, la emisiunea "Marius Tuca Show", că nu este exclusă varianta unui candidat comun cu PNL pentru Primăria Capitalei, spunând că important este ca Bucureştiul să scape de Gabriela Firea.

233 afișări

"Candidat comun cu PNL la Primărie?
Dan Barna: S-ar putea să ajungem acolo. Un primaries cu toţi candidaţii de pe dreapta. Dacă PNL ar fi admis atunci, probabil Nicuşor Dan ar fi fost acum primar al Capitalei"

"Dacă Nicuşor Dan e în cea mai bună poziţie în simpatia electoratului s-ar putea să fie candidatul USR. Dincolo de umorile personale individuale, simpatii, miza ca ce mult mai importantă. Din perspectiva asta dacă îl susţii pe unul care are cele mai mare şanse, oraşului îi va fi mai bine. Şi pentru mine acest lucru e suficient", a completat liderul USR.

Întrebat dacă vede candidaţi comuni cu PNL la primăria generală şi cele de sector, Barna a răspuns: "Eu văd treaba asta ca un pachet integrat. Fără îndoială".

Taguri:
barna,
pnl,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici