Video Viorica Dăncilă, apostrofată din cauza aglomeraţiei: „Este bătaie de joc!”/ Replica premierului | VIDEO

Premierul Viorica Dăncilă a fost aprostrofată duminică de un alegător nemulţumit de aglomeraţia din secţia de votare. ”Este bătaie de joc”, i-a spus acesta premierului. ”Eu nu pot să intervin. Sunt un cetăţean care votez ca toţi ceilalţi”, a replicat ea.

6824 afișări

”Este bătaie de voc ce se întâmplă. Eu locuiesc aici şi vin din 2005. Este prima oară şi este un lucru pozitiv că oamenii vin la vot”, i-a spus un alegător Vioricăi Dăncilă.

Premierul i-a replicat: ”Este un lucru foarte bun”.

”Dar nu se poate să fim umiliţi, mai rău decât stăteam la zahăr”, a adăugat alegătorul.

Premierul Viorica Dăncilă i-a spus acestuia că de gestionarea secţiei de vot este respinsabil preşedintele secţiei de votare.

”Vă daţi seama că eu nu pot să intervin. Sunt un cetăţean care votez ca toţi ceilalţi. Am avut grijă să avem organizare bună. Eu nu pot să intervin. Sunt cetăţean ca şi dumneavoastră”, i-a spus premierul alegătorului.

Acesta i-a reproşat şi numărul mic de secţii de votare din străinătate.

Viorica Dăncilă: Am votat pentru o echipă care să reprezinte România în adevăratul sens al cuvântului

Premierul Viorica Dăncilă a votat duminică la alegerile europarlamentare pentru ”o echipă care să reprezinte România în adevăratul sens al cuvântului, să nu se poziţioneze împotriva României”. Ea a votat pentru alegerile europarlamentare, nu şi pentru referendumul pe Justiţie.

”Am votat pentru o echipă care să reprezinte România în adevăratul sens al cuvântului, să nu se poziţioneze împotriva României, în legislaţia europeană, în amendamentele pe care le depun să se regăsească şi priorităţile României. Eu cred în România, cred în români şi cred că o reprezentare demnă este ceea ce vor toţi românii. Am votat astăzi pentru că eu cred că o Românie puternică, un stat membru puternic va conduce la o Uniune Europeană puternică. A fi un bun român nu înseamnă a fi un bun european”, a declarat Viorica Dăncilă după ce a votat la alegerile europarlamentare.

Ea a reamintit că a fost europarlamentar nouă ani.

”Ştiu care este mersul în Parlamentul European, ştiu că din păcate am luptat român contra român. Am votat pentru ca aceste lucruri să nu se mai întâmple”, a mai spus Dăncilă.

Ea a catalogat prezenţa crescută la votare ca fiind un lucru bun.

”Este foarte bine că oamenii vor să participe la vot. Cred că acest lucru este pozitiv şi îndemn oamenii să vină la vot”, a adăugat premierul.

Viorica Dăncilă a votat doar pentru alegerile europarlamentare, nu şi la referendumul convocat de preşedintele Klaus Iohannis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici