Ce zboruri rămân suspendate încă 14 zile. Ce prevede ordonanţa militară 10

Ministrul de Interne Marcel Vela a spus, luni, că prin Ordonanţa Militară nr. 10 se prelungeşte cu încă 14 zile suspendarea zborurilor spre şi dinspre Spania. Şi alte zboruri sunt suspendate, majoritatea până în 14 mai 2020.

8582 afișări
Imaginea articolului Ce zboruri rămân suspendate încă 14 zile. Ce prevede ordonanţa militară 10

Ce zboruri rămân suspendate încă 14 zile. Ce prevede ordonanţa militară 10

„O altă măsură luată, foarte importantă, ţine de suspendarea unor zboruri către ţări unde au fost deja suspendate cursele aeriene pentru 14 zile, perioade care au expirat sau vor expira imediat la începutul lunii mai. În această situaţie, am decis, prin Ordonanţa Militară că va trebui prelungită măsura suspendării zborurilor către Spania şi din Spania pentru toate aeroporturile din România pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 28 aprilie, de mâine (marţi – n.r.), pentru că expira această perioadă”, a spus ministrul de Interne, marcel Vela, luni seara.

Totodată, a fost prelungită şi măsura suspendării zborurilor spre Austria, Belgia, Elveţia, SUA, Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, Olanda, Turcia şi Iran şi din aceste ţări către România pentru toate aeroporturile din ţara noastră, pentru o perioadă de 13 zile, începând cu data de 2 mai, până în data de 14 mai, inclusiv.

„Am mai prelungit suspendarea zborurilor spre Italia şi din această ţară către România pentru o perioadă de 12 zile începând cu data de 3 mai, aşadar, prelungirea este continuarea suspendării iniţiale, suspendare care acum va fi valabilă până în 14 mai 2020 inclusiv”, a mai spus ministrul.

Tot la capitolul prelungirea suspendării zborurilor intră şi cele din Franţa şi Germania, către România şi din România pentru o perioadă de 10 zile, începând cu data de 5 mai până în data de 14 mai inclusiv.

„Rămâne valabilă permisivitatea, dacă pot să spun aşa, pentru zborurile care efectuează transporturi de marfă, efectuate şi cu aeronave de stat, transport de corespondenţă, transport umanitar sau care asigură servicii medicale de urgenţă, servicii tehnice precum şi aterizări tehnice necomerciale”, a mai spus Marcel Vela.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vela,
zbor,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici