Doi tineri din Ucraina, reţinuţi pentru trafic de migranţi, au evadat noaptea trecută dintr-un Centru din Maramureş

  • Doi tineri de 21 de ani, din Ucraina, au evadat, în noaptea de miercuri spre joi, din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş.
  • Cei doi erau reţinuţi pentru trafic de migranţi.
309 afișări
Imaginea articolului Doi tineri din Ucraina, reţinuţi pentru trafic de migranţi, au evadat noaptea trecută dintr-un Centru din Maramureş

Atât în Baia Mare, precum şi în tot judeţul Maramureş, au fost instituite filtre, pentru prinderea celor doi ucraineni care au evadat din Centrul de Reţinere şi arestare Preventivă din cdrul IPJ Maramureş.

Unul dintre tineri are 1,80 metri înălţime, ochi albaştri, păr blond tuns scurt, iar la momentul evadării acesta era îmbrăcat cu un tricou vişiniu, pantaloni trening negri cu dungă albă şi era încălţat cu şlapi.

Al doilea tânăr are 1,70 metri înălţime, ochi albaştri, păr şaten tuns scurt. La momentul evadării acesta era îmbrăcat cu un hanorac verde-negru, pantofi sport de culoare neagră, şapcă culoare neagră, pantaloni trening negri.

Cei doi erau reţinuţi pentru trafic de migranţi.

Poliţiştii cer sprijinul populaţiei pentru a-i prinde pe cei doi evadaţi, iar cei care îi văd sunt rugaţi să sune de urgenţă la 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici