Doi turişti străini au fost răniţi după ce un cargo s-a ciocnit cu o navă de croazieră, pe Dunăre

Doi turişti străini au fost răniţi, sâmbătă, după ce un cargo s-a ciocnit cu o navă de croazieră, pe Dunăre, în judeţul Tulcea.

875 afișări
Imaginea articolului Doi turişti străini au fost răniţi după ce un cargo s-a ciocnit cu o navă de croazieră, pe Dunăre

Doi turişti străini au fost răniţi după ce un cargo s-a ciocnit cu o navă de croazieră, pe Dunăre

Potrivit IPJ Tulcea, sâmbătă dimineaţa un cargo sub pavilion străin, în timp ce naviga pe fluviul Dunărea, în zona Milei Marine 43 s-a ciocnit de o navă de croazieră, aceasta din urmă fiind avariată în zona suprastructurii.

În urma impactului, două persoane au fost rănite şi au fost preluate de ambulanţă pentru investigaţii medicale.

După producerea incidentului, nava de croazieră aflată sub pavilion elveţian şi-a continuat drumul spre portul Tulcea, iar cargo-ul a rămas la locul evenimentului.

Pe nava de croazieră se aflau in jur de 165 de pasageri, doi dintre aceştia fiind răniţi

„În urma incidentului, nu s-a produs poluarea mediului sau blocarea canalului navigabil”, au declarat reprezentanţii IPJ Tulcea.

Poliţiştii fac cercetari cu privire la modul în care s-a produs acest eveniment şi au deschisun dosar penal pentru distrugere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Taguri:
navă,
accident,
dunăre

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici