Firea anunţă că a aprobat mitingurile PSD, USR şi PNL: În calitate de primar general mi-aş dori ca manifestaţiile să fie paşnice

Gabriela Firea a declarat, marţi, că a aprobat în calitate de primar general mitingurile PNL, USR şi PSD, care vor avea loc în această lună în Capitală, subliniind că îşi doreşte ca evenimentele să fie paşnice.

589 afișări
Imaginea articolului Firea anunţă că a aprobat mitingurile PSD, USR şi PNL: În calitate de primar general mi-aş dori ca manifestaţiile să fie paşnice

Firea anunţă că a aprobat mitingurile PSD, USR şi PNL: Mi-aş dori ca manifestaţiile să fie paşnice

„Vedem în ultima perioadă că valul de violenţă creşte şi nu e de bun augur. (...) Legat de manifestaţii - ca primar general mi-aş dori ca cele ce se vor organiza la Bucureşti în zilele următoare să fie toate evenimente paşnice, aşa cum au fost asumate de organizatori. Pe 18 mai s-a aprobat deja în comisia de la PMB şi am semnat şi eu protocolul - un miting al PNL în Piaţa Victoriei. Pe 24 mai, o manifestare organizată de USR, în Parcul Izvor. Şi săptămâna viitoare va fi organizat un eveniment şi de către PSD. Ca primar general am aprobat toate evenimentele publice, conform Legii 50, care se vor desfăşura în Bucureşti”, a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea, la RomâniaTV.

Primarul general a mai subliniat că face apel la toţi cei care vor participa la mitinguri să nu creeze „lupte de stradă”.

La mitingul PNL va fi prezent şi preşedintele Klaus Iohannis, măsurile de siguranţă fiind, astfel, sporite.

Carmen Dan, a anunţat marţi că structurile de poliţie şi de jandarmerie identifică persoanele violente de la mitingurile PSD, fiind „vizualizate imaginile”. Ministrul a explicat că nu este nevoie să existe victime ale agresiunilor pentru deschiderea unei investigaţii penale şi a spus că se aşteaptă să aibă sprijinul procurorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici