FOTO: Reparaţie în „stil românesc”. Cu ce au fost astupate găurile din conducta de alimentare cu apă a oraşului Haţeg

Găurile din conducta de alimentare cu apă a oraşului Haţeg, judeţul Hunedoara, au fost astupate cu bucăţi de lemne. Revoltat după ce a văzut această „reparaţie", un localnic a fotografiat acel tronson şi a postat imaginile pe Facebook.

4185 afișări
Imaginea articolului FOTO: Reparaţie în „stil românesc”. Cu ce au fost astupate găurile din conducta de alimentare cu apă a oraşului Haţeg

Sursa FOTO: Facebook

„Apa Prod.....firmă de stat. Rezultatele sunt astea şi nu e abureală. Poza asta e reală şi aşa este situaţia!!! În Haţeg Hunedoara.......conducta Apa Prod, ca în telenovele. (...) Poza asta nu e un trucaj, o puteţi vedea în Haţeg .......mândria Apa Prod!", a scris cel care a postat fotografia pe Facebook.

La scurt timp, reprezentanţii companiei care furnizează apă în oraşul Haţeg au anunţat că, în perioada următoare, conducta va fi înlocuită, valoarea lucrărilor pentru un tronson de aproape 600 de metri fiind de 145.000 de euro.

Purtătorul de cuvânt al societăţii Apa Prod, Andreea Morogan, a declarat, pentru MEDIAFAX, că acea conductă este din anul 1978 şi face parte din aducţiunea Sântămăria Orlea-Haţeg.

„Tronsonul de conductă, pe o distanţă de 580 de metri, urmează să fie înlocuit în perioada următoare. Acesta a fost prevăzut pentru înlocuire, iar la momentul de faţă suntem în situaţia de achiziţie a conductei şi materialelor necesare înlocuirii acestui tronson”, a spus purtătorul de cuvânt al societăţii Apa Prod.

Valoarea lucrărilor este de aproximativ 145.000 euro, iar înlocuirea întregii conducte de aducţiune de la Sântămăria Orlea până la rezervorul de înmagazinare al oraşului Haţeg, pe o lungime totală de 3,2 km, este cuprinsă în următorul program de investiţii european.

Lucrările vor începe în al treilea trimestru al acestui an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici