Video FOTO şi VIDEO: Imnul României a răsunat astăzi pe toate maşinile de Poliţie din ţară

Imnul României a răsunat de pe toate maşinile de Poliţie din ţară, sâmbătă, începând cu ora 17.00, în semn de mulţumire pentru cei care respectă carantina, anunţă Sindicatul Poliţiştilor Europol.

5851 afișări

Sindicatul Poliţiştilor Europol a anunţat, pe Facebook, faptul că sâmbătă, de la ora 17.00, pe toate autospecialele din ţară va fi difuzat imnul „Deşteaptă-te române”.

„În semn de mulţumire pentru românii care respectă carantina şi stau acasă, poliţiştii vor difuza, în toată ţara, la ora 17.00, imnul României în megafoanele rampelor de pe autospecialele de poliţie”, anunţă sindicaliştii Europol.

Echipaj de Poliţie la Cluj

Potrivit Sindicatului Poliţiştilor Europol, demersul aparţine Centrului de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiie Române.

De asemenea, Ministerul Afacerilor Interne a transmis printr-un mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook că începând de sâmbătă, 28 martie, maşinile poliţiei, jandarmeriei şi poliţiei de frontieră, aflate în patrulare pe timp de zi, vor difuza primele trei strofe ale imnului României. 

Echipaj de Poliţie în Piaţa Rosetti, Sectorul 2, Bucureşti

Echipaj de Poliţie la Arad

Echipaj de Poliţie la Piatra Neamţ

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici