Mai multe sectoare din Bucureşti au rămas fără curent electric, vineri, la prânz

  • Locuitorii din mai multe sectoare din Capitală au rămas, vineri, fără curent electric.
  • Inclusiv Palatul Victoria a fost afectat de avarie.
21685 afișări
Imaginea articolului Mai multe sectoare din Bucureşti au rămas fără curent electric, vineri, la prânz
Locuitorii din mai multe sectoare din Bucureşti au rămas fără curent electric, motiv pentru care a fost întreruptă şi alimentarea cu apă, vineri, la prânz. Oficialii E-Distribuţie Muntenia spun că de vină este un incident apărut în sistemul de transport al energiei electrice.
 
Locuitorii din mai multe sectoare din Capitală au rămas, vineri, fără curent electric.
 
Inclusiv Palatul Victoria a fost afectat de avarie.
 
„Un incident apărut în sistemul de transport al energiei electrice în jurul orei 13, nu în instalaţiile E-Distribuţie Muntenia, a cauzat astăzi o întrerupere în alimentarea cu energie electrică a staţiilor adiacente, care alimentează zona de vest şi centrală a municipiului Bucureşti şi zone limitrofe din judeţele Ilfov şi Giurgiu. În prezent, a fost reluată alimentarea cu electricitate pentru cea mai mare parte a consumatorilor. Regretăm disconfortul produs clienţilor”, au transmis, vineri, reprezentanţii E-Distribuţie Muntenia.
 
Conform Apa Nova, furnizarea de apă a fost afectată de această avarie de la sistemul de transport al energiei electrice.
 
„Echipele operaţionale Apa Nova au intervenit de urgenta astăzi, 07.08.2020, în jurul orei 12:50, după ce Staţia de Potabilizare Roşu, dar şi mai multe staţii de pompare şi repompare ale Apa Nova din sectorul 6 au rămas fără energie electrică din cauza unei căderi de tensiune apărută la Staţia 110 KV ENEL. Ca urmare a lipsei de alimentare cu energie, staţiile de pompare au fost oprite parţial sau integral în sectorul 6, dar au fost afectate şi zone din sectoarele 1, 2 şi 5, pentru aproximativ 30 minute”, potrivit Apa Nova.
 
De asemenea, transportul în comun a fost blocat. RATB a anunţat că mijloacele de transport care merg pe liniile 8, 11, 25, 35 şi 44 nu au mai circulat.
 
Potrivit oficialilor Metrorex, circulaţia metroului nu a fost afectată de această problemă.
 
„După o pană de curent care a avut loc la nivelul Capitalei, pe magistralele 1, 3 şi 4 a intrat în funcţiune iluminatul de siguranţă. Circulaţia trenurilor nu este afectată”, au transmis reprezentanţii Metrorex.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici