Maternitatea Spitalului Universitar de Urgenţă Elias, închisă timp de o săptămână pentru igienizare

Maternitatea Spitalului Universitar de Urgenţă Elias este închisă în cursul acestei săptămâni, pentru igienizare, spun reprezentanţii unităţii spitaliceşti, precizând că niciun bebeluş nu a avut de suferit. Procesul de igienizare a fost programat din octombrie şi se face de două ori pe an.

510 afișări
Imaginea articolului Maternitatea Spitalului Universitar de Urgenţă Elias, închisă timp de o săptămână pentru igienizare

Maternitatea Spitalului Universitar de Urgenţă Elias, închisă timp de o săptămână pentru igienizare

“Este o acţiune pe care o desfăşurăm de 12 ani, de două ori pe an - în august şi decembrie. Acţiunea a fost raportată şi ştiută încă din luna octombrie. Asta presupune igienizare, verificarea aparaturii şi luarea probelor de la personal pentru a nu păţi ce s-a întâmplat în alte maternităţi”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Elias, Silviu Negoiţă.

De asemenea, reprezentantul unităţii spitaliceşti anunţă că nicio mămică şi niciun copilaş nu au avut de suferit. Toţi pacienţii au fost anunţaţi din timp că maternitatea va fi închisă pentru o săptămână.

Silviu Negoiţă mai spune că luni, în data de 10 decembrie, maternitatea Spitalului Universitar de Urgenţă Elias va funcţiona la capacitate maximă.

Ministerul Sănătăţii a anunţat, săptămâna trecută, că toate maternităţile din ţară vor fi controlate, după scandalul copiilor născuţi la Maternitatea Giuleşti, care au ajuns cu infecţii stafilocice la Spitalul “Grigore Alexandrescu”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici