Motoclistul rătăcit în pădure şi deshidratat a fost găsit

Un motoclist a cerut ajutor, duminică seara, spunând că s-a rătăcit în pădure, lângă localitatea Obârşia din judeţul Arad. Motoclistul a spus că este deshidratat şi rămâne fără semnal la telefon.

398 afișări
Imaginea articolului Motoclistul rătăcit în pădure şi deshidratat a fost găsit

Motoclist rătăcit în pădure şi deshidratat, căutat de mai multe echipe

„Persoană rămasă în pană cu motocicleta de enduro în pădure, mai sus de localitatea Obârşia. Fără semnal la telefon. Au fost alocate forţe de intervenţie de la Secţia de Pompieri Bârzava, 2 pompieri cu o maşină de teren, 1 echipaj SMURD de tip B, 2 jandarmi cu un auto de teren, 2 poliţişti de la postul Petriş, 2 angajaţi de la Ocolul Silvic cu un auto de teren”, au anunţat reprezentanţii ISU Arad.

Potrivit acestora, motociclistul a sunat la 112 susţinând că este obosit şi deshidratat.

„Localizarea a fost făcută de către colegii de la 112 Hunedoara în funcţie de coordonatele pe care le-a furnizat apelantul”, au adăugat sursele citate.

Pentru căutarea motoclistului, s-a cerut şi ajutorul salvamontiştilor şi al unor pompieri care au motociclete.

Ulterior, reprezentanţii ISU Arad au anunţat că bărbatul de 42 de ani din judeţul Gorj a fost găsit de plt. maj. Leric George, de la Secţia Bârzava, aflat în timpul liber.

Motociclistul a fost coborât până la echipajul SMURD, starea sa fiind bună.

Taguri:
motoclist,
căutare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici