Nicolae Bănicioiu, la Parchetul General în dosarul Colectiv. Fostul ministru al Sănătăţii, aşteptat de câteva victime

Fostul ministru al Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a ajuns, vineri dimineaţa, la Parchetul General, unde a fost citat ca martor, în dosarul Colectiv. Bănicioiu a fost aşteptat de câteva victime şi nu a făcut declaraţii.

1111 afișări
Imaginea articolului Nicolae Bănicioiu, la Parchetul General în dosarul Colectiv. Fostul ministru al Sănătăţii, aşteptat de câteva victime

Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătăţii, la Parchetul General în dosarul Colectiv

Fostul ministru al Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a ajuns la Parchetul General, după ce a fost citat pentru a doua oară în dosarul Colectiv, pentru a spune cum s-au derulat operaţiunile de salvare după incendiul din clubul Bucureştean.

La intrare, Bănicioiu nu a dorit să facă declaraţii, spunând doar că a venit în calitate de martor.

Câteva victime l-au aşteptat pe Bănicioiu la intrarea în sediul Parchetului General.

La prima citare, în 23 octombrie, Nicolae Bănicioiu nu s-a prezentat, invocând motive personale.

În acelaşi dosar a fost audiat ca martor şi şeful DSU, Raed Arafat.

În 30 octombrie 2019, se vor împlini 4 ani de la tragedia din clubul bucureştean Colectiv. În urma incendiului, au murit la faţa locului 26 de persoane, iar apoi mulţi dintre răniţii internaţi, numărul victimelor ajungând atunci la 64. Printre cei care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei erau artişti, fotografi, jurnalişti, olimpici şi studenţi. Ulterior, la un şi 9 luni după tragedie, un alt tânăr a murit, ridicând bilanţul total la 65.

De asemenea, zeci de persoane încă se află sub tratament pentru a-şi îngriji rănile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici