Poliţiştii din India îi bat cu beţe de bambus pe cei care nu respectă carantina. Restricţii pentru 1,3 miliarde oameni

  • 1.3 miliarde oameni se află în izolare în India
  • Narenda Modi, premierul Indiei, a declarat că starea de carantină va dura cel puţin 3 săptămâni
  • Poliţiştii indieni au fost surprinşi în timp ce îi loveau cu beţe de bambus pe cei care nu au respectat restricţiile
2589 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii din India îi bat cu beţe de bambus pe cei care nu respectă carantina. Restricţii pentru 1,3 miliarde oameni

Poliţiştii din India îi bat cu beţe de bambus pe cei care nu respectă carantina. Restricţii pentru 1,3 miliarde oameni

India se află şi ea în carantină. Circa 1,3 miliarde oameni au primit ordin de restricţie, iar acestea vor dura cel puţin 3 săptămâni.
 
După anunţul de intrare în carantină, zeci de mii de oameni au luat cu asalt magazinele alimentare, dar şi farmaciile, pentru a-şi face provizii.
 
Poliţiştii au ieşit pe străzi, iar Reuters a publicat imagini cu unii dintre aceştia lovindu-i pe cei care nu au respectat restricţiile impuse de guvern.
 
Până acum India a declarat doar 606 îmbolnăviri şi 10 decese, un număr extrem de mic având în vedere faptul că ţara are peste 1 miliard de locuitori.
 
India are o densitate mai mare decât a Chinei, ceea ce poate însemna, într-un scenariu negru, că răspândirea virusului ar putea fi mult mai agresivă.
 
Guvernul indian ia în considerare adoptarea unui pachet de 20 de miliarde de dolari pentru a ajuta economia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici