Proiect: Parcul Unirii din Capitală ar putea să se numească Parcul „Teoctist Patriarhul”

Parcul Unirii din Capitală ar putea să se numească Parcul „Teoctist Patriarhul”, se arată într-un proiect al Primăriei Capitalei, postat pe Facebook de consilierul USR Octavian Berceanu. Proiectul ar urma să fie dezbătut miercuri, la şedinţa CGMB, spune consilierul, însă documentaţia nu se află pe ordinea de zi de pe site-ul Primăriei.

415 afișări
Imaginea articolului Proiect: Parcul Unirii din Capitală ar putea să se numească Parcul „Teoctist Patriarhul”

Proiect: Parcul Unirii din Capitală ar putea să se numească Parcul „Teoctist Patriarhul”

„De mâine Parcul Unirii se va numi Parcul Teoctist Patriarhul, că aşea vreau eu, dictează naşa Bucureşti-ului! Naşă Primar, dacă botezul locurilor din Bucureşti vă este la degetul mic precum acordarea contractelor şi cheltuirea banului public, nu vreţi să vă ridicăm o statuie în care să-l tineţi în braţe pe micul ciobănel Bucur, intitulată ”Naşterea numitului Bucur”? se arată în postarea de pe Facebook a lui Octavian Berceanu, consilier local din partea USR.

Potrivit consilierului USR, proiectul ar urma să fie dezbătut în şedinţa de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB). Berceanu a postat pe Facebook documentaţia proiectului, însă aceasta nu se află pe ordinea de zi de pe site-ul Primăriei Capitalei.

„Un alt motiv care ne determină să propunem schimbarea denumiriii din ”Parcul Unirii” în Parcul Teoctist Patriarhul este supra-atribuirea atributului ”Unirii” atat parcului situat în piaţa cu acelaşi nume, fântânii cântătoare devenită obiectiv turistic, apoi magazinului care domină perspectiva spre Est, cât şi celor două staţii de metrou, precum şi a bulevardului limitrof, fapt de natură să inducă o oarecare confuzie la nivelul turiştilor şi al celor aflaţi în căutarea unei adrese în acest vast perimetru”, se arată în proiectul postat de Octavian Berceanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
usr,
parc,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici