Protest anti-COVID în centrul Clujului. La eveniment nu a participat nimeni

18037 afișări
Imaginea articolului Protest anti-COVID în centrul Clujului. La eveniment nu a participat nimeni

Protest anti-COVID în centrul Clujului. La eveniment nu a participat nimeni

Frontul Civic Unit (FCU) a făcut apel la un protest anti-COVID în două oraşe din România: Cluj-Napoca şi Bucureşti. La Cluj, absolut nimeni nu a ieşit în stradă, locaţia stabilită fiind Piaţa Unirii, scrie cluj24.ro.

Protestatarii trebuiau să militeze împotriva împotriva măsurilor luate de autorităţi pentru a combate răspândirea coronavirusului în România.  Totuşi, nicio persoană nu a răspuns la apelul făcut de organizaţia care militează pentru transparenţă şi justiţie în legătură cu veridicitatea, constituţionalitatea şi legalitatea pandemiei de COVID-19.

FCU a luat fiinţă odată cu protestele din perioada 15-17 mai 2020, care s-au declanşat ca urmare a neîncrederii în versiunea oficială a autorităţilor privind pandemia de COVID-19 şi a revoltei faţă de măsurile luate în România de oficiali, prin încălcarea constituţiei şi a drepturilor cetăţeneşti, se arată pe site-ul instituţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici