Situaţie bizară la Reşiţa. Un cetăţean german confuz a sunat la 112 şi a spus că nu ştie unde se află

Un cetăţean german în vârstă de 42 de ani a ajuns în cartierul Doman, din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, însă s-a rătăcit şi a sunat la 112 pentru a spune că nu ştie unde se află. Jandarmii l-au găsit înfrigurat în curtea bisericii.

849 afișări
Imaginea articolului Situaţie bizară la Reşiţa. Un cetăţean german confuz a sunat la 112 şi a spus că nu ştie unde se află

Situaţie bizară la Reşiţa. Un cetăţean german confuz a sunat la 112 şi a spus că nu ştie unde se află

„Nu ştiu unde sunt. Am plecat din Germania şi nu ştiu unde am ajuns”, a spus cetăţeanul german care a sunat la 112, după ce a ajuns în cartierul Doman din municipiul Reşiţa.

În urma apelului primit, grupa de intervenţie a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin a mers în cartierul Doman, deoarece o persoană se afla în curtea bisericii.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 42 de ani, dormea pe un pat improvizat lângă fântâna de lângă lăcaşul de cult. După verificarea uşilor şi a ferestrelor bisericii, neexistând urme de forţare a încuietorilor, la faţa locului a fost chemat şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Caraş-Severin, pentru a transporta persoana în cauză la spital, aceasta având nevoie de îngrijiri medicale”, spun reprezentanţii Jandarmeriei Caraş-Severin.

Echipajul de jandarmerie a verificat persoana în baza persoanelor date dispărute, însă aceasta nu figura.

Cetăţeanul german a declarat că a intrat în ţară prin punctul vamal Nădlac, pe jos, având asupra sa un rucsac cu haine şi două plase.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici