Şofer surprins pe A3 cu 246 km/h. Cum a fost sancţionat

Poliţiştii au dat, în weekend, pe autostrăzi, 320 de sancţiuni şi au reţinut 27 de permise de conducere. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 246 km/h, pe Autostrada A3.

2995 afișări
Imaginea articolului Şofer surprins pe A3 cu 246 km/h. Cum a fost sancţionat

Şofer surprins pe A3 cu 246 km/h. Cum a fost sancţionat

În perioada 11 – 12 ianuarie a.c., poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au dat 320 de sancţiuni contravenţionale, iar pentru neregulile constatate au reţinut 27 de permise de conducere.

Cea mai mare viteză a fost înregistrată la data de 12 ianuarie 2020, la km 21, pe Autostrada A3 Bucureşti-Braşov, pe sensul către Ploieşti, când poliţiştii au depistat un bărbat circulând cu viteza de 246 km/h, pe un sector de drum unde limita legală de viteza este de 130 km/h.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, cu amendă de 2.900 de lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

De asemenea, la data de 12 ianuarie, poliţiştii au depistat un bărbat care conducea, pe Autostrada A3, Bucureşti – Braşov, cu viteza de 205 km/h, pe un sector de drum unde limita legală de viteza este de 130 km/h. Bărbatului i-a fost reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile, fiind sancţionat contravenţional, cu amendă de 2.900 de lei.

Totodată, la data de 12 ianuarie, ora 14:19, poliţiştii au depistat un bărbat de 64 de ani, circulând pe Autostrada A1, pe sensul opus de mers. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.160 de lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 60 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici