Trafic intens pe Valea Prahovei şi în staţiunile de pe litoral

Traficul rutier este intens pe DN 1, între Braşov şi Bucureşti, în staţiunile montane, pe Autostrada Soarelui, precum şi în staţiunile de pe litoral, potrivit Centrului Infotrafic.

1244 afișări
Imaginea articolului Trafic intens pe Valea Prahovei şi în staţiunile de pe litoral

Trafic intens pe Valea Prahovei şi în staţiunile de pe litoral

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, traficul este intens pe relaţia de coborâre a DN 1 Braşov-Bucureşti, pe raza staţiunilor Predeal, Azuga şi Buşteni, de la limita cu judeţul Braşov până la kilometrul 130+500 de metri, intrare în staţiune Buşteni, judeţul Prahova.

De asemenea, aglomeraţie este şi în oraşul Comarnic, între kilometrii 105-107.

Pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, traficul rutier se desfăşoară în condiţii normale, fiind valori crescute doar la kilometrul 212, municipiul Constanţa, pe sensul către Capitală, unde sunt 30-40 de autoturisme/minut.

Rămâne intens traficul rutier la ieşirea de pe autostradă către DN39 Constanţa –Vama Veche, iar între staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud se circulă în coloană.

Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului atât pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, cât şi pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Poliţiştii recomandă în continuare rute alternative. Astfel, pentru Pentru DN 1 Braşov - Ploieşti – Bucureşti se recomandă DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti - Bucureşti; DN 73 Râşnov – Câmpulung – Piteşti - Bucureşti; DN 73 Râşnov – Câmpulung – DN 72A – Târgovişte – Bucureşti sau DN 71 Sinaia – Târgovişte – Bucureşti.

Pentru autostrada A2 Bucureşti – Constanţa se recomandă DN 2A Constanţa – Hârşova – Urziceni – DN 2 – Urziceni – Bucureşti sau A2 – DN 3 Lehliu – Fundulea – Bucureşti.

„Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic. De asemenea, îi sfătuim pe şoferi să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp”, transmit poliţiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici