Anghel Iordănescu, despre liderul Ligii 1, Gaz Metan: I-am spus lui Edi să facă poza clasamentului

Gaz Metan Mediaş a intrat în pauza competiţională, datorită jocurilor echipelor naţionale în preliminariile Campionatului European din 2020, cu moral bun. Gruparea pregătită de tehnicianul Edi Iordănescu este pe primul loc în clasament.

171 afișări
Imaginea articolului Anghel Iordănescu, despre liderul Ligii 1, Gaz Metan: I-am spus lui Edi să facă poza clasamentului

Anghel Iordănescu, despre liderul Ligii 1, Gaz Metan: I-am spus lui Edi să facă poza clasamentului

Anghel Iordănescu, fostul selecţioner al României, dar şi tatăl lui Edi, a venit cu o sugestie pentru băiatul lui.

"Eu nu am făcut (n.red. - o poză clasamentului), dar i-am spus juniorului să facă. I-am spus să facă achiziţii noi, să se întărească, pentru că nu are bancă. Contează şi banca, nu poţi să stai în doisprezece jucători", a spus Anghel Iordănescu, la Digi Sport.

Întrebat dacă Edi este posibil să meargă pe drumul lui şi să ajungă la cârma echipei naţionale, Anghel Iordănescu a răspuns:

"Lăsaţi-l la Gaz Metan, să îşi îndeplinească obiectivul, să intre în playoff. Să stea acolo, să se mai chinuie puţin".

România va susţine joi, 5 septembrie, de la ora 21:45, primul meci din dubla din această toamnă din preliminariile pentru EURO. Pe Naţional Arena, tricolorii lui Contra vor avea meci greu cu selecţionata Spaniei.

"Cred cu adevărat că putem obţine un rezultat foarte bun. Este Spania, cu jucători de milioane, dar la un meci pe Arena Naţională, cu o galerie fantastică, cu o echipă bună cum avem în momentul de faţă, cu jucători cu experienţă, talentaţi şi tineri, putem spera la mai mult.

Totul depinde de mentalul jucătorilor noştri. Sunt convins că vor avea o atitudine fantastică, împinşi la spate de la suporteri, dar trebuie să avem şi o partitură tactică, făcută de selecţioner", a mai spus Anghel Iordănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici