Antrenorul Arsenal s-a vindecat de coronavirus

  • Mikel Arteta, antrenorul echipei Arsenal, s-a vindecat de coronavirus
  • Arteta (37 de ani) a fost primul antrenor din Premier League infectat cu noul virus, la data de 12 martie
  • După ce Arteta a anunţat că a fost depistat pozitiv, echipa Arsenal a anulat meciul cu Manchester City
126 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Arsenal s-a vindecat de coronavirus

Antrenorul Arsenal s-a vindecat de coronavirus

Mikel Arteta, antrenorul echipei Arsenal, s-a vindecat de coronavirus. Arteta (37 de ani) a fost primul antrenor din Premier League infectat cu noul virus, la data de 12 martie. După ce Arteta a anunţat că a fost depistat pozitiv, echipa Arsenal a anulat meciul cu Manchester City.

Mikel Arteta, antrenorul echipei Arsenal, a declarat că se simte 100% vindecat, după ce a fost infectat cu noul virus.

În vârstă de 37 de ani, Arteta a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus pe 12 martie, devenind astfel primul antrenor din Premier League cu COVID-19.

„Am avut nevoie de trei sau patru zile pentru a începe să mă simt mai bine, să am mai multă energie şi să nu mai am simptome. Mă simt foarte bine acum. Simt că m-am vindecat", a spus Mikel Arteta, potrivit BBC.

Arteta anunţase că nu se simte bine după ce patronul echipei Olympiakos, Evangelos Marinakis, a fost depistat pozitiv. Arsenal şi Olympiakos au jucat în Europa League pe 27 februarie, iar mai mulţi jucători de la formaţia din Premier League, care au intrat în contact cu oficialul clubului din Grecia, s-au autoizolat la domiciliu.

„În timp ce eram în maşină, după un antrenament, am primit un telefon de la cineva din conducerea clubului, care mi-a spus că preşedintele clubului Olympiakos a fost testat pozitiv cu coronavirus şi că toţi cei care au fost în contact cu ei sunt în pericol. Le-am spus că nici eu nu mă simt bine şi că mai mulţi dintre jucători au intrat în contact cu el. Aveam meci contra celor de la Manchester City în ziua următoare şi evident că am anulat partida, pentru că nu puteam să punem şi pe alte persoane în pericol. Toţi cei care au intrat în contact cu mine au rămas în carantină şi toate meciurile au fost suspendate", declara antrenorul de la Arsenal.

În Anglia, s-au înregistrat până acum 6.650 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, dintre care 335 decese şi 135 de vindecări.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici