Au fost puse în vânzare biletele pentru meciul România-Spania, din preliminariile EURO 2020

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, vineri, punerea în vânzare a biletelor pentru meciul România – Spania, din preliminariile EURO 2020, care va avea loc pe Arena Naţională, pe 5 septembrie 2019, de la ora 21:45.

352 afișări
Imaginea articolului Au fost puse în vânzare biletele pentru meciul România-Spania, din preliminariile EURO 2020

Au fost puse în vânzare biletele pentru meciul România-Spania, din preliminariile EURO 2020

Preţurile unui tichet pentru meciul cu cel mai puternic adversar al României din preliminariile EURO 2020 variază între 35 de lei, la peluze, şi 600 de lei, la VIP.

Preţurile biletelor pentru meciul Româna-Spania:

Peluze, inel 3 – 35 de lei
Peluze, inel 1 şi 2 – 40 de lei
Tribune, inel 3 – 80 de lei
Tribune, inel 2 – 100 de lei
Tribuna 2, inel 1 – 120 de lei
VIP albastru – 400 de lei
VIP roşu – 600 de lei

Tichetele sunt disponibile exclusiv online, pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro, anunţă FRF.

De asemenea, forul condus de Răzvan Burleanu a anunţat punerea în vânzare şi a biletelor pentru meciul României cu Malta, care se va disputa trei zile mai târziu, pe 8 septembrie 2019, de la ora 19:00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti. Biletul costă 25 de lei, la peluze, şi 50 de lei, la tribune.

După patru runde disputate în grupa F a preliminariilor pentru EURO 2020, România ocupă locul trei, cu 7 puncte, la egalitate cu Suedia. Lider este Spania, cu 12 puncte. La turneul final de anul viitor, unde Bucureştiul va organiza patru meciuri, primele două clasate din fiecare grupă preliminară vor obţine calificarea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici