Austria - Chile 24-32, la Campionatul Mondial de handbal masculin

Ziua a treia a Campionatului Mondial de handbal masculin a început cu o altă mare surpriză. Chile a învins Austria cu 32-24, într-un meci din Grupa C desfăşurat la Herning, la numai două zile după ce a pierdut cu Danemarca la o diferenţă de 23 de goluri, 16-39.

153 afișări
Imaginea articolului Austria - Chile 24-32, la Campionatul Mondial de handbal masculin

Austria - Chile 24-32, la Campionatul Mondial de handbal masculin

Un meci care nu spunea absolut nimic, Chile – Austria, a devenit brusc interesant după ce sud-americanii au preluat conducerea şi nu au lăsat garda jos pe parcurs. Echipa condusă de Matteo Garralda, fost antrenor la Ştiinţa Bacău, era o „candidată” pentru a ocupa ultimul loc la Campionatul Mondial, după ce în urmă cu 2 zile a fost călcată în picioare de Danemarca, înregistrând un record negativ, 14 goluri la rând încasate. Doar că Chile nu s-a împăcat deloc cu ruşinea din prima zi a competiţiei, iar în faţa Austriei a arătat că ştie să joace şi handbal.

Europenii au început slab jocul şi nu şi-au găsit ritmul nici pe parcurs. Austria a condus pentru prima dată înainte de pauză, la 15-14, când a profitat din plin de îndrăzneala sud-americanilor de a juca fără portar, motiv pentru care a şi înscris de două ori în poarta goală. Dar Chile a fost combativă şi cu portarul Felipe Barrientos care a urcat în partea secundă la 40% după intervenţile avute a reuşit să preia din nou iniţiativa, iar apoi să se şi desprindă.

De această dată, Austria a părut echipa care vine din lumea a treia, în timp ce Matteo Garralda a rămas şi el surprins de modul cum evoluează elevii lui. După un eşec la 23 de goluri cu Danemarca, Chile a ajuns să învingă la două zile distanţă la opt goluri diferenţă, cu 32-24, o altă naţională din Europa!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici