CFR Cluj - Steaua Roşie Belgrad 1-1, într-un meci amical

CFR Cluj a remizat, sâmbătă, contra celor de la Steaua Roşie Belgrad, scor 1-1, într-un meci amical care a avut loc în Austria.

727 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj - Steaua Roşie Belgrad 1-1, într-un meci amical

CFR Cluj - Steaua Roşie Belgrad 1-1, într-un meci amical

CFR a întâlnit Steaua Roşie Belgrad, formaţie cu care putea să joace şi în turul întâi preliminar al Champions League. Campioana Serbiei a deschis scorul în amicalul din Austria, în minutul 68, prin Savic. Clujenii au egalat prin fundaşul Vinicius, jucătorul intrat în repriza a doua egalând în minutul 80.

Sârbii au început jocul doar cu doi dintre fotbaliştii care în iarnă învingeau Liverpool în grupele Ligii Campionilor, fundaşul Stojkovic şi mijlocaşul Marin. Dan Petrescu a început partida cu următorul 11: Arlauskis - Peteleu, Burcă, Boli, Camora - Itu, Bordeianu, Culio - Costache, Rondon, Mailat.

Rezervele campioanei României au fost: Jesus, Ad. Rus, An. Radu, Susic, Vinicius, Horj, Aurelio, Petrila, Hoban, Ţucudean, Păun, Djokovic, Deac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici