Video Cristi Chivu a aşteptat ore în şir să intre într-un supermarket. Mesajul transmis de soţia sa pe Instagram

Adelina Chivu a postat pe Instagram un videoclip în care spune că fostul căpitan al Naţionalei României a stat cinci ore la coadă într-un supermarket din Milano pentru a face cumpărături.

3245 afișări

Adelina Chivu a distribuit pe Instagram un videoclip în care îi sfătuieşte pe oameni să rămână în case.

Soţia fostului căpitan al Naţionalei a arătat cum italienii păstrează o distanţă destul de mare între ei la coada pentru cumpărături.

Pentru a face cumpărăturile într-un supermarket din Milano, Cristi Chivu a trebuit să aştepte cinci ore la coadă.

„Cristi Chivu a fost la supermarket azi... timp de cinci ore! Staţi în casă”, a spus Adelina Chivu.

În Italia au fost înregistrate 53.578 de cazuri de coronavirus şi 4.825 de decese.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici