Europa League „aterizează” diseară în Germania, la ora 22:00

  • Fazele superioare din Europa League se vor juca în Düsseldorf, Köln, Duisburg şi Gelsenkirchen
  • Manchester United a terminat sezonul de Premier League după o serie de 14 meciuri fără înfrângere; Inter n-a mai primit gol de cinci partide încoace
  • Partidele sunt programate diseară, la ora 22:00
1892 afișări
Imaginea articolului Europa League „aterizează” diseară în Germania, la ora 22:00

Profimedia

Europa League revine diseară cu primele meciuri din sferturile de finală. Două dintre marile favorite la câştigarea trofeului, Manchester United şi Inter Milan, le întâlnesc pe FC Copenhaga şi Bayer Leverkusen.

Chiar dacă granzii au terminat campionatele pe poziţii care duc deja în Champions League, un trofeu face mereu sezonul mai bun pentru fani. Mai ales când este unul european.

Manchester United a mai câştigat Europa League în 2017, pe vremea când era antrenată de Jose Mourinho. Pentru Conte ar putea fi trofeul de adio. Zvonurile spun că nu va mai fi pe banca lui Inter din toamnă din cauza problemelor cu conducerea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici