Fotbalistul de care antrenorul echipei Real Madrid este „îndrăgostit”. Pentru cine joacă sportivul

Zinedine Zidane, antrenorul echipei Real Madrid, a avut cuvinte de laudă la adresa conaţionalului Kylian Mbappe (20 de ani), afirmând că este "îndrăgostit" de fotbalistul celor de la Paris Saint-Germain, chiar înaintea partidei directe dintre cele două formaţii.

469 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul de care antrenorul echipei Real Madrid este „îndrăgostit”. Pentru cine joacă sportivul

Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid: Sunt "îndrăgostit" de Kylian Mbappe

Întrebat ce părere are despre Mbappe, Zidane a răspuns: "Realizaţi că îl ştiu deja de mult timp, nu? Nu e prima dată când îl voi vedea. Sunt <îndrăgostit> de el. În primul rând, din punct de vedere uman. El a venit aici (n.r. - la Madrid), în urmă cu mult timp, la o selecţie".

Ulterior, jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă l-au mai întrebat pe Zidane dacă şi Mbappe este îndrăgostit de Real Madrid, însă antrenorul francez a fost evaziv: "E rivalul nostru şi nu pot spune nimic altceva".

Kylian Mbappe, campion mondial cu Franţa în 2018, a fost transferat de PSG în 2017, de la AS Monaco, pentru o sumă totală care se ridică la aproximativ 180 de milioane de euro. Înţelegerea jucătorului de 20 de ani cu campioana Franţei expiră în 2022.

Kylian Mbappe l-ar putea înfrunta pe Zinedine Zidane în meciul dintre Real Madrid şi Paris Saint-Germain, din grupele Ligii Campionilor. Partida este programată marţi, de la ora 22:00, pe Stadionul "Santiago Bernabeu".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici