Lazio a cucerit Cupa Italiei, pentru a şaptea oară! Ştefan Radu, în finala de pe Olimpico | FOTO, VIDEO

Lazio câştigă pentru a şaptea oară Cupa Italiei. Echipa românului Ştefan Radu a învins-o pe Atalanta cu 2-0 în finală. Formaţia din Bergamo este adevărata surpriză a acestui sezon din Italia, după ce e la un pas să se califice în sezonul viitor al Ligii Campionilor. Fundaşul român a intrat pe teren în minutul 36 al întâlnirii disputate pe Olimpico.

446 afișări
Imaginea articolului Lazio a cucerit Cupa Italiei, pentru a şaptea oară! Ştefan Radu, în finala de pe Olimpico | FOTO, VIDEO

Lazio câştigă pentru a şaptea oară Cupa Italiei. Ştefan Radu, în finala de pe Olimpico

Sergej Milinkovic-Savic, în minutul 82, şi Joaquin Correa, în minutul 90+2, au marcat golurile meciului şi i-au adus lui Lazio a şaptea Cupă a Italiei din palmares.

Lazio cucerise ultima dată trofeul în sezonul 2012/2013. Pentru fundaşul român în vârstă de 32 de ani este al 5-lea trofeu la echipa din capitala Italiei. Anterior el a mai câştigat alte două Cupe ale Italeii, cât şi două Supercupe ale Italiei.

Trofeul Cupei Italiei mai îndulceşte un sezon ratat pentru Lazio în campionat. În Serie A, trupa din capitala Italiei e pe locul opt în clasament, cu 58 de puncte, cu două etpae înainte de finalul sezonului. În ceea ce o priveşte pe Atalanta, echipa de pe Atleti Azurri d'Italia se află pe locul patru, cu 62 de puncte, la trei în faţa lui AC Milan şi Roma, pe ultima poziţie care asigură calificarea directă în Liga Campionilor, relatează prosport.ro.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici